måndag 22 juni 2009

Härlig midsommar! (signerat Petra)

Cheesecake med lime & passionsfrukt toppad med färska jordgubbar, bakad av mig och fotad av maken.

Vi har haft en riktigt härlig midsommar på landet, en lång ledighet med massvis av umgänge, god mat & dryck, familjetid, fiske, bastubad, fotvård, manikyr, ansiktsmask & hårinpackning, dricka rödvin, dansa runt midsommarstången, Sing Star, och "bara vara-tid". Jag har inte tagit upp min dator en enda gång sedan i torsdags eftermiddag och det var en väldigt välbehövlig vila. Känner mig mer inspirerad än någonsin men vädret lockar mer... hur ofta skiner solen här i Sverige så härligt som idag? Har varit ledig från mitt "vanliga" jobb idag för att komma ikapp på petrified in pink lite men en dag räcker inte långt då att-göra-listan är längre, längtar sååå tills i höst då det är 100% petrified in pink.

Inläggen från min sida kommer i sommar vara minst sagt begränsade och jag märker på statistiken att vi är flera som föredrar att njuta av den svenska sommaren, den korta period som den varar. Jag kommer ägna mig åt familjen och att ladda batterierna för att vara redo för en enormt spännande höst, hoppas ni hänger med då...?

6 kommentarer:

Mrs. b sa...

Vilken smarrig kaka!
Jo, visst måste man passa på och njuta av livet utanför datorn också! Rätt vad det är så är det höst och kallt och man tillbringar mer tid inomhus (och förmodligen framför datorn).

Blogg by Maliin Stoor sa...

Njut av sommaren och ladda om batterierna!!

Må gott

Maliin

HEMLÄNGTAN sa...

Tycker du gör helt rätt i att ta det lite lugnt med bloggandet under sommaren. Känner likadant, det får bli de dagar som jag känner för det. Man måste passa på att njuta av sommaren när den väl är här!
Kram Jenny

Erika sa...

Hejsan Hej!

Självklart vill man passa på att njuta utav den underbara men korta :(..Sommaren nu när den äntligen är här!

Jag har en del funderingar kring att utbilda mig i grafisk design men är ännu världigt nybörjare....
Och jag försöker komma i underfund med vad det hela innebär, vad man egentligen gör, vilka skolor som är bäst och så vidare.
Vad du tycker om det hela och så?
Där av tänkte jag om jag fick ställa några frågor till dig?
Självklart när du har tid, möjlighet och lust :)

Måste åxå passa på att tacka för all inspiration du ger både genom bloggen och hemsidan!

Tack och ha nu en trevlig fortsatt solig dag!

Kram.

anna.a sa...

Mmmmm..ser ljuvligt ut..och vilken fin bild!/anna.a
www.dromhem.blogg.se

Katja sa...

Underbart :)