måndag 29 juni 2009

Underbar helg! (signerat Petra)

foton: jag och maken

Än en gång har vi haft en riktigt härlig helg, visar ett axplock här ovan. Duken ovanför är en helt ljuvlig vaxduk som jag sett i många inredningsreportage genom åren och suktat efter länge. Numera har jag den i turkost samt denna variant i rosa. Köpte dock alldeles för lite och nu är de dessvärre slut men jag hoppas att bästa Linda hos Sally Bazar snart får in dem igen. De få bitar jag har över skall bli vimplar till trädgården, återkommer om detta när det är färdigt:-)

Om någon mot förmodan inte redan har märkt det så är det varmt i Sverige just nu (jippi)! Vad passar då bättre en ett glas kallt isté? Tipsade om det här, och du kan givetvis fortfarande ladda ner kortet. Har gett bort flertalet presenter men inte provat själv förrän i helgen, kan meddela att det smakade riktigt gott och läskande och jag är glad att det står två kannor redo i kylen och väntar:-) Toppade med mynta, givetvis för att fotot skulle bli snyggare, men kan meddela att det passade riktigt bra till!

Jag hoppas ni får en riktigt härlig vecka och att solen fortsätter att lysa på oss här i det kalla Norden. Själv har jag en vecka kvar på det "vanliga" jobbet innan det är dags för fyra veckors semester. Därefter är det bara en och en halv vecka kvar innan det är 100% petrified in pink, ser verkligen fram emot det! Har så mycket idéer jag längtar efter att genomföra, skall försöka ta det någorlunda lugnt i sommar så att jag hämtar krafter. Inte helt lätt när man vill så mycket:-)

Jag återkommer snart om vad vi gjort i helgen, tipsar om lite goda recept och berättar om den spännande nätverksträffen jag var på i fredags.

Kram Petra

2 kommentarer:

Annelie J sa...

Ha, nu tänkte jag först skriva att jag sett den där bilden på en annan blogg, som jag kikar in på, men så såg jag att det var din man... Ibland är världen mindre än man väntar sig.
Ha en skön vecka!!

HUSnrNIO sa...

Ser ljuvligt ut på bilderna. Ha en bra dag.