fredag 4 september 2009

Äntligen nya produkter i shopen (signerat Petra)

Nu har jag applicerat lite "done is better than perfect" och fått tummen ur att lägga upp lite nya produkter i shopen.

Noahs och Linnéas sovrum har blivit lite uppiffat och har numera förutom de underbart färgglada ränderna, sina namntryck och en helt ny ABC-tavla. I deras rum var det självklart att välja den multifärgade men den finns i tre varianter till. Skulle inte det räcka kan jag göra den i vilken färg som helst så att den matchar just ditt rum:-)


Till min stora glädje gillar även Noah och Linnéa den (man vet ju aldrig och de kanske bara säger det för att göra mamma glad...) och de har haft riktigt kul att leta upp djuren och klura ut begynnelsebokstaven. Rätt så lätt på F som i fjäril men inte riktigt lika enkelt med G som i giraff, i alla fall inte när man är fem och ett halvt och inte börjat skolan ännu.


Men det har inte bara blivit en ABC-tavla utan även detta tryck som jag gjort för att kunna skriva "Vi älskar dig" till barnens rum (återkommer med foton) och ett stilrenare tryck av "Done is better than perfect", borde nästan göra den som tapet så svårt som jag har att få tummen ur ibland;-)


Hoppas ni gillar dessa nya produkter, många fler är på gång bara jag kommer ihåg mantrat;-)

Önskar er en riktigt härlig helg trots det eländiga vädret. Nu skall jag fundera på ett snabbt, enkelt och inte alltför onyttigt fredagsmys, tips mottages tacksamt!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Me like! Beställningar kommer till barnens nya rum och kanske nåt till vårt nya fina arbetsrum också.

Kram
Lillasyster

Annica sa...

Oj vad tjusigt. Gillar bokstavstavlan jättemycket. Kanonfina färger!

Duktig du är!!

Tipsy Tessie sa...

Herregud så underbart snyggt!!! Gillar den randiga väggen jättemycket, vilka snygga färger ihop. Bokstavstavlan är bara så himla fin, skulle beställa en på bums om jag visste var jag skulle ha den. Men jag tror att det får bli en liten fin fågeltavla till nye lille bebisen när han har behagat att lämna sin trygga plats i magen :) Jättefina och jag älskar små pippisar och ugglor :)
Tack för alla peppande ord, jag blir så rörd (är väl alla härliga hormoner som svävar omkring i kroppen som gör en extra blödig för allt nuförtiden)
så himla kul att du satsat på eget, jag hoppas verkligen att det blir bra!!!
Kramar från den höggravida :)

Fredrik Setterberg sa...

För mig är allt du gör perfekt!
PUSS

petrifiedinpink (Maria) sa...

Jag tror allt att fru Särnholm tar och bestääer den turkos bokstavstavlan till Olles rum. Tror du att tonerna stämmer?

Underbara är de!!!

Mrs. b sa...

Du är så duktig! Jättefina var dom, allihop!

Anonym sa...

Jättefina grejer! Beställning kommer framöver. Bara svårt att bestämma vad och var. Men better done than perfect är nog något för mig också som du vet. Den turkosa gör sig nog väldigt bra i det nya arbetsrummet som så klart bara är halvfärdigt ännu. Som vanligt tappar jag fart när jag kommer till det sista piffet.

Apropå det där med spelgalen: I går fick Gabriel ett gammalt hederligt Donkey Kong och i morse vaknade han kl 6.15 och gick upp och spelade. Efter tre timmar är man ganska trött på pipandet.
KRAM kompis M

badanka sa...

Underbara ny produkter!
Gillar skarpt det lilla ordspråket, en sån tavla skulle vi i hela familjen behöva;)

Bettina sa...

Kanonfina nyheter!
Å vilken härlig möhippa då!
Hoppas allt är bra!