söndag 6 september 2009

Möhippa för syster yster (signerat Petra)
I lördags var det äntligen dags för möhippa för min lillasyster! Vykortet ovan gick ut innan sommaren och sedan dess har vi tisslat och tasslat för att försöka planera en härlig möhippa för min syster som äntligen har träffat sin själsfrände:-) Jag och min syster pratar ofta med varandra i telefon normalt och nu inför bröllopet har det blivit ännu mer... det har varit riktigt jobbigt att hålla sig från att avslöja vad som komma skulle. Som det visade sig hade hon räknat ut att det nog var något på gång men vilka som skulle komma och vad vi skulle göra kunde hon ju inte veta så lite överraskning blev det trots allt.

För detta ändamål hade vänner rest bland annat från både Stockholm och Trelleborg och 14 glada tjejer var vi som samlades på vårt landställe mitt i ingenstans i Dalsland för att uppleva en riktig spa-extravaganza. Min pappa hade kämpat med att fixa fint på landet hela sommaren och mamma stod för den slutliga piffningen och matplaneringen, uppgifter de båda skötte med bravur; landet var i absolut tip-top-form och mamma hade fixat en suverän spa-känsla! Lite spa-musik från Spotify bidrog, för att inte tala om den färska frukten, grönsaksdippen, smoothien och de ljuvliga blommorna!


Planen för dagen var "operation pyssla om Malin" och jag tror vi lyckades väl med uppdraget. En av min systers bästa vänner arbetar för Esteé Lauder och gav Malin en härlig ansiktsbehandling medan vi andra njöt av bland annat vår vedeldade tunna, bastu och diverse behandlingar. En härlig djuprengörande mask ingick i den "goodie-bag" som vi fixat till alla, en mycket uppskattad gåva:-)


...nu sprang klockan iväg så fortsättning följer imorgon:-)

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det verkar ha varit en mycket lyckad möhippa, både för den blivande bruden och er andra.
kram Annika

petrifiedinpink (Maria) sa...

Gud så härligt och vad fint ni har gjort för Malin...blir det favorit i repris i oktober?

Kram från jobbet//Maria

Anonym sa...

Jag har sagt det innan och kommer att säga det många gånger till: Jag har världens bästa syster! Och, inte för att jag inte visste det innan, jag har även världens bästa vänner. Möhippan var lika underbar som den ser ut på bilderna. Jag kunde inte ha fått en bättre dag ihop med de tjejerna som betyder mest för mig.
//Lillasyster <3

Anonym sa...

Inte alla mammor får vara med på sin dotters möhippa, jag känner mig priviligerad. Underbara tjejer, inte alla kände varandra tillbringade drygt ett dygn under många glada skratt(speciellt när chokladmasken skulle på). Tack Petra för alla härliga bilder och för engagemang och planering.Tack mina underbara döttrar för denna helg.Kram Mamma