fredag 11 september 2009

Pysselfrukost hos Sally Bazar (signerat Petra)


Jag har varit så pysselsugen det senaste och känt att jag behöver hjälp att få "tummen ur" på alla mina projekt. Pratade med bästa Linda på Sally Bazar som erbjöd både lokal och frukost för att inte tala om trevligt sällskap och idag var det äntligen dags, så som jag längtat:-) Hade självklart lyckats förtränga att barnen hade studiedag på dagis och morgonen började med att Noah fick feber, troligtvis en svit av gårdagens BVC-vaccination... Maken som varit bortrest några dagar skulle vara med barnen men blev strax avlösta av världens bästa farmor och faster.

Sent kom jag och möttes av frukost och pysselivriga och supertrevliga tjejer. Jag hade sett fram emot att äntligen träffa Pethra som dessvärre fick förhinder men fick istället lära känna en annan Petra, Gudrun (Vintage Lover) och Ellen på Retro deluxe. Så superinspirerande att få träffa dessa fantastiska tjejer men ni tror väl inte att jag hann pyssla så mycket...

Detta har en tendens till att bli ett mastodontinlägg men jag sitter här med min lillasyster och ska planera bröllop så detta får bli en fortsättning följer.

Hoppas ni liksom jag njuter av ett glas rödvin, gott sällskap och kanske en god chokladbit men framförallt av att det är fredag:-)

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det är alltid härligt att få träffa andra pysselintresserade. Vet själv av erfarenhet att det inte alltid blir så mycket gjort under dessa träffar, men inspiration har man med sig hem och det brukar resultera i en massa fina grejer.
kram Annika

Mamamekko / Vit design sa...

Blir ju lätt så att man pratar bort tiden och inget blir gjort ;)

Har du sett min bokstavstävling? Jag raggar lite folk, lite dåligt deltagande än, vore kul om du mailade in ett bidrag :)

kram Angelica

diana sa...

Vad mysigt det lät!! Blev själv pysselsugen nu när jag läste ditt inlägg! =) Själv har jag fått värsta barnrums hang-upen och vill inget annat än att boa och pyssla i det blivande barnrummet! =) kram söta Petra!

Josefine sa...

Vilken fin blogg du har, jag hittade precis hit!