tisdag 15 september 2009

Ett hej på lunchrasten (Signerat Maria)

Hoppas att du mår bra och har ett lika fantastiskt septemberväder som här i Göteborg.


Själv är jag inne på andra arbetsveckan efter att ha varit hemma med Olle i ett och ett halvt år. Nu går han på dagis - och trivs så bra som man kan när man endast kan uttrycka sig med sisådär fem ord i vokabuläret. Bägge flickorna går i skolan och tycker att det mesta är toppen.

Vad gäller maken och mig så gäller det att komma in i nya rutiner och vanor. Det frestar på ibland, men vet ju att det mesta brukar falla på plats efter ett par veckor.

Dessvärre inleder jag min återkomst i arbetslivet med att bli uppsagd pga arbetsbrist, så nu är det bara att rulla upp ärmarna och söka ny tjänst för glatta livet. Tyvärr är det inte dagliga glädjeskutt när man besöker jobbsajter så tips mottages med tacksamhet om du har nys om en tjänst i Göteborg som passar en projektledare med bred erfarenhet av evenamang, event, reklam och så en del intern- och externkommunikation.

Vi hörs snart igen så skall jag visa lite bilder från framsidan av husfasaden som äntligen har blivit befriad från byggställning. Ville bara göra ett gästspel och tala om att jag lever...inte ens ett foto blev det.

Hoppas att du har en riktigt bra dag!

Må så gott//Maria

5 kommentarer:

Maja-Stina sa...

Oh, en bloggupptäckt. Kul att läsa dina ord, Maria. Jag har ju följt Anna iom Driftigkrönikorna.
Och kul med Petras Sally-träff, som jag tyvärr inte fick in i kalendern.

Mrs. b sa...

Vilke tråkig återkomst till arbetet. All lycka till i jobbsökandet!!!

Mathilde sa...

Oj men det låter inge roligt! Min mamma jobbar inom svenskt näringsliv, hon tipsar alla om att söka till bemanningsföretag. De anställer tydligt många! Hoppas det löser sig!
Kram på dig!

Gottegrisen sa...

Usch, vad trist att bli uppsagd det första man blir när man börjar jobba igen :o(. Ovissheten är tung, men det ordnar sig alltid!

//Linda

Anonym sa...

Du kommer att hitta ett jobb säkert, så duktig och ambitiös som du är. Jag har en solskenshistoria här på jobbet. En tjej kom tillbaka från sin mammaledighet och hon var även uppsagd och skulle jobba sina 6 månader.Efter två veckor kom hon glädjestrålande och sa upp sig, hon hade fått ett nytt fast jobb. Håller tummarna för dig/Arja