onsdag 16 september 2009

Victoria Beckham och bye bye byggställning (Signerat Maria)

Varje dag när jag passerar till eller ifrån jobbet så sneglar jag på Engelska Tapetmagasinets skyltfönster och ser en massa fint. När jag sedan känner ha-begäret stegra inom mig så får jag lugnt påminna mig om att jag brukar resonera såsom att har du en massa pengar så är det inga problem att inreda snyggt, det är bara att köpa.

Den stora utmaningen i att inreda snyggt och med en skön, personlig känsla ligger i att kunna skapa ett hem med begränsade medel, en stor potion kreativitet och att vara lite om sig och kring sig så att man känner sig som hemma och i en härlig atmosfär.


Jag brukar trösta mig med att det är ingen garanti att det blir snyggt bara för att du har ett fett bankkonto. Jag såg en gång ett program med Victoria Beckham.
Hon var på husletarjkt i L.A och när hon gick runt i ett av dessa "palats" så utbrast hon: "I det här huset så ser det ut som om någon med fruktansvärt dålig smak har kräkts"...och det var så sant som det var sagt! Hur dyrt som helst men helt enkelt gräsligt - i mina ögon!

Men nog om detta. Målet med eftermiddagens "att-göra-schema" är att maila iväg tre ansökningar men innan jag ger mig hän ansökningsskrivandets fantastiska värld måste jag först visa ett par bilder på vår framsida där byggställningen är BORTA!
Det är långt ifrån klart. Grunden och källarfönster skall fixas, rabatter skall dränkas i kiselsten men nu njuter jag bara av att byggställningen är förvisade till den fjärde och sista husväggen, vilken lycka!
Jag hann förresten med ett besök hos goa Linda på Sally Bazar på vägen hem och fick med mig en liten påse. Kanske kommer bildbevis på detta en annan dag!
Må så gott// Maria

8 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Helt underbart fint har det blivit, och det är precis det jag brukar säga om dig; vem som helst kan handla Designers Guild kuddar högt och lågt men det är klurigare att få det lika fint med begränsade medel - där äger du!

Ni är så duktiga, och jag som var så nöjd med att ha sytt mina vimplar... det tog ju bara några månader och under tiden har ni bytt fasad och målat dörrar och fönster:-)

Kram och lycka till med ansökningarna, glöm inte att DU ÄR BÄST!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jag handlar en hel del kuddar på Indiska, vilket ofta är prisvärt. Jag har en Designers Guild-kudde och den passat utmärkt tillsammans med övriga budget-alternativ. :)

Mrs. S sa...

Ser jätte fint ut! Skönt att bli av med byggställningen.

Mrs. b sa...

Vad snyggt det blev med fasaden! Kan tänka mig att ni är nöjda!

Mathilde sa...

MEN GUUUUD! Vad fint det har blivit! Är det samma hus, eller har du bara tittat ut det snyggaste i området och smygfotat!?
Och håller med dig om inredningstanken. Det svåra är ju att med små medel skapa någonting vackert och personligt som man trivs i!
Kram på dig och lycka till med sök-processen!

Anonym sa...

Fantastiskt fint! Ni är så himla duktiga både du och mannen. Man glömmer snabbt hur det såg ut innan.
STOR KRAM MALIN (som kämpar på med målning av altan, tur att det inte är jag som ska måla ett helt hus det hade aldrig blivit klart.)

Hemmabloggaren sa...

Waaaaooo säger jag bara!

eldh sa...

Vad snyggt det blev! Lycka till med jobbsökningarna. / E.