fredag 30 oktober 2009

Varsågod och ät! (signerat Maria)

Om vi nu alla överlever sockerkicken denna läskiga godishelg så har vår familjen redan middagsmenyn planerad för nästa vecka. Jag har beställt en matkasse från Linas matkasse - och de utlovar en skönare vardag.Ja tack, gärna för mig!

Är både nyfiken och spänd på hur detta skall bli. Fick ett mail nyss som presenterade följande rätter:

Veckans meny v.45

A Tuff: Ungersk gulasch med créme fraiche-klick och bröd
B Medel: Ugnsbakade koljaknyten med fänkål, dill och citron, dressade haricots verts och kokt potatis
C Medel: Kyckling i dragonsås med ris och äppel- och mangoldsallad
D Medel: Pasta med vitlöksfrästa grönsaker och mild och kryddig korv
E Snabb: Tofuwok med snabba grönsaker och nudlar

Precis som jag förutspådde så kom det ett par charmiga svordomar - NOT - från maken när han läste den femte rätten med tofu. Han är liiiiite tveksam till detta, men vem vet, det kanske blir veckans godaste rätt.

Hur som helst, känns kul att få lite tips på nya maträtter. Jag har inte kollat upp om det funkar, men jag hade gillat att ha en sådan här "kasse" i månaden, känns lagom. Måste undersöka om det är möjligt.

Men idag är det fredag och innan middag skall flickorna ut och köra "bus eller godis". Och därefter kör vi "the simple way" och käkar revbensspjäll innan vi slår oss ner i soffan och tittar på Idol, ätandes ur världens största popcornskål.

Kram från mig//Maria

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Låter härligt!

Ha en skön helg!

Har även skrivit längre ner om vad lycka är för mig...

Anonym sa...

Vi har haft Linas matkasse i flera månader och vi är helt sålda. God mat, lätt och snabblagat, näringsberäknat och barnen gillar det med. Här är det lite högtidsstund när matkassen kommer! Gillar att man får ny inspiration och provar sånt man inte hade gjort annars. Vi har flera rätter som seglat in på favoritlistan. Kassen kommer varannan vecka om inte avbeställer. Vi har den varanann vecka och tycker att det är perfekt.

Hoppas att ni blir nöjda.

Nina