söndag 1 november 2009

Världens bästa Mikaela (signerat Petra)I helgen var det äntligen dags för den sedan länge inbokade familjefotograferingen med världens bästa Mikaela. Sjukdomar och vädret har satt käpparna i hjulet några gånger men nu är jag väldigt glad för att vi väntade till vår favoritårstid, för visst är det som allra vackrast i naturen nu? Med två så fotointresserade föräldrar som jag och Fredrik är det verkligen ingen brist på fotografier på barnen, men foton på oss alla tillsammans var något vi saknade.

Vårt favoritutflyktsmål på helgerna, Gunnebo Slott, kändes som det naturliga valet för våra foton och efter bara en liten stund hittade vi det ultimata stället, en liten bit ifrån ett stort nerfallet träd där barnen brukar leka var där en vacker ek och massvis med vackra löv som man kunde kasta på varandra. Som Mikaela snabbt märkte så är våra barn rätt vana att bli fotade och normalt brukar de ställa upp snällt utan vare sig mutor eller hot. Denna gång vågade vi inte riskera något utan körde med mutor från första början, så mycket godis de orkade äta till kvällen och lite russin under tiden gjorde susen, i princip inget gnäll under hela eftermiddagen:-) Vi försökte vara oss själva och lekte och stojade och vi är såååååå nöjda med resultatet.

Visar några av mina favoriter men Mikaela visar många fler på sin blogg, se hennes inlägg här och här. Bor ni i Göteborg med omnejd så passa på nu när hösten är som vackrast och få lite fina familjefoton för att ge bort i julklapp och ha på era julkort, det är väl investerade pengar (och kostar mycket mindre än ni tror). Som bonus är Mikaela dessutom så härlig att ha att göra med och vår eftermiddag med henne kommer vi leva på länge, vi hade det så roligt vilket jag tror märks på fotona:-) 

11 kommentarer:

Vera Photo sa...

Underbara bilder, ni är jättefina och vilka fantastiska färger!!

sally bazar sa...

Sååååååååååå fina bilder! Underbart att ha! Kram till er!

Pia sa...

För en som också älskar fotografering är det underbara bilder! :-) Ni är så fiiina!

lillasyster sa...

Underbara foton av en underbar familj!
Kramar från lillasyster Magnusson ;o)

petrifiedinpink (Maria) sa...

Fantastiska och så mycket glada ögon . fint!!!!

Postadress Torslanda sa...

Underbart fina bilder! En riktigt härlig känsla i dem.

Susanne H / snuffehar sa...

Underbara bilder! Så kul att ha på hela familjen tillsammans.

Gottegrisen sa...

Jättefina bilder!!!

Misen sa...

Åh vilka fina bilder! Jag blir så sugen på en fotografering, så mysigt att ha kort på hela familjen.

* M E T T E * sa...

Fina ni är!!!

saralill sa...

Underbara bilder, helt fanstastiska!

Vart har du köpt barnens fina västar?

Stor kram