torsdag 26 november 2009

Dela med er av era bästa jultips (signerat Petra)

Jag har inte försvunnit, däremot så är sömn och blogg nedprioriterade just nu:-) Julkortssäsongen är i full gång och jag skickar korrektur och packar varor för allt jag mäktar med. Däremellan är det tre gosungar som vill vara med sin mamma och hela förra veckan hade vi minstingen hemma med hosta och förkylning, och även den äldsta tjejen tog sig en hemmadag. En dag då hon mestadels klättrade på väggarna och längtade till dagis. Tur då att även pappan i huset är egenföretagare så att vi kunde dela på bördan (vilket inte är sant eftersom han tog det största lasset, tack och lov).


Jag har längtat efter bloggen (som jag sagt tidigare så har jag hemskt mycket inspiration som behöver komma ut) och nu smiter jag in en stund för att be om er hjälp och samtidigt vara lite generös, helt osjälviskt givetvis;-) Som jag tror jag nämnt tidigare så är pysselbehovet och fixa-mysigt-hemma-behovet på topp och även om kanske inte jag hinner med så mycket just nu så finns det ju ingen anledning att inte ni ska kunna ta del av inspirationen.

Finaste adventskalendern av Karin


Ni som är trogna läsare kommer ihåg att jag förra året efterlyste en annorlunda variant av adventskalender då jag med tre barn kände behovet av att ge något mer än 24, ibland rätt meningslösa presenter (x tre barn). Jag fick flera bra idéer men den bästa är något jag pratar mig varmt om än idag och som vi i denna familjen anammade fort. Karins adventskalender med högläsning kan du läsa mer om här.

Taggad av förra årets härliga tips vill jag därför utlysa en liten decembertävling och jag hade tänkt mig något sådant här:

Maila mig ert bästa tips, oavsett om det gäller julpyssel (har i ett svagt men härligt ögonblick lovat Linnéa en pysselträff med hennes kompisar), julbak/mat eller juldekorationstips, huvudsaken är att det har med julen och dess förberedelser att göra. Inkludera foton eller annan illustration så att vi alla kan få bli inspirerade. Varje publicerat inlägg får 100 kr i presentkort hos petrified in pink och den 21 december så röstar vi tillsammans fram det bästa inlägget och vinnaren får 500 kr att spendera i shopen! Jag hoppas att många av er som inte bloggar tar tillfället i akt att visa era bästa tips, kanske blir ni så taggade att ni tar steget till egen blogg! Och du Karin med den fina adventskalendern ovan, om du fortfarande läser hos mig så maila mig så fixar jag presentkort i shopen:-)

För detta ändamål har jag startat en ny mailadress: pyssel@petrifiedinpink.se dit jag vill att ni mailar era bästa tips. Jag hoppas att så många av er som möjligt vill vara med! Låt oss ha en riktigt mysig och pysslig december!

2 kommentarer:

Diana sa...

Sötaste Petra, du har fått ett bloggaward av mig! =)

Camilla sa...

Hej hej,
Imorgon träder vi in i julens månad, december.

Nu kikar väl in på min blogg där det börjar en adventskalender i morgon, men nya vinster varje dag.

Jätte enkelt att delta.

Ses vi?

Må så gott

Mvh Camilla, En mammas dagbok