tisdag 10 november 2009

Pysselsug (signerat Petra)

Karin, med bloggen Ellas Inspiration, kammade hem vinsten i tävlingen Panduro Creative Challenge. Jag har dessvärre inte hunnit kika runt så mycket bland de andra deltagarna men har tittat in hos Karin och Pethra bland annat. De pyssel (se nedan) som Karin gjort är superfina och jag förstår verkligen varför hon vann, stort grattis, hoppas du hittar på nya roliga saker som du kan visa upp i din blogg för att inspirera oss andra för vinstpengarna!

Min pyssellust är som vanligt vid den här tiden enorm, så mycket jag vill göra men så lite tid:-). Fick häromdagen hem Allt i Hemmets nya 101 Idéer Jul, och uppmärksamma läsare kan hitta ett av mina tips på insändarsidorna, nämligen denna adventskalender som jag sydde till barnen förra året, ett bra tips om ni liksom jag har flera barn och inte är upplagda för flera adventskalendrar med 24, ibland rätt meningslösa presenter. Denna laddar vi med lite större presenter inför varje advent och i år blir det nog en del böcker och så hittade jag dessa ljuvliga pysselkit till Linnéa (och mig), tror det blir en succé, både jag och Linnéa vill gärna lära oss både sticka och virka. Vad gäller 101 nya idéer så var den så full av underbara, roliga pyssel att jag var tvungen att låna ut den till mamma innan min hjärtklappning blev allt för allvarlig:-) Mitt tips är: köp den!
Samla på er smarta, roliga, fyndiga pyssel för snart har jag tänkt att köra igång en liten tävling här som innebär att man genom att få sitt pyssel publicerat får presentkort i shopen, mer om det inom kort!

4 kommentarer:

Mrs. b sa...

Pysseltidningen ska jag ta mig en titt på.
Vad kul med lite virkpyssel, lycka till!
Tävling lät spännande, hoppas jag kommer på något pyssel :-)

AnnikaS sa...

Tack för tipset om tidningen, den skall inhandlas. Vad kul det lät med pysslet, hoppas ni lyckas lära er virka och sticka. Funderar själv på att ge mig på ett försök.
kram Annika

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh vad mycket kul, och vad fin brevlådan var som hon gjorde.
Kram Lina

dagenskreativa sa...

Vilken kul tidning:)Den måste jag titta efter:)

Kram Anna