fredag 19 mars 2010

Hemma hos en kund (Signerat Petra)

För ett tag sedan fick jag ett mail från en tjej som kallade sig "trogen läsare av bloggen", bara den meningen gjorde mig överlycklig:-) Hon höll på att göra i ordning i sin lilla dotters rum och hade sett mina collage från när Noah & Linnéa fyllde år och ville ha ett liknande tryck till hennes rum, resultatet ser ni nedanför. I julas beställde de även ett namntryck som hänger ovanför sängen.

Jag blir riktigt sugen på ett rejält kakfat till Elin fylld med hemvirkade "godsaker", har länge velat göra en prinsesstårta och nu blir jag väldigt sugen på dessa sötnosar men jag har en del projekt att slutföra först.

Se mer av Madickens (underbart namn) fina rum här.

9 kommentarer:

Camilla sa...

Perfekt Petra!
Supernöjd med inbjudningskorten. Hur bär du dig åt, du är helt underbar!

Finns att läsa på: http://emring.blogspot.com/2010/03/petra-och-petrified-in-pink-har-gjort.html

Kram och trevlig helg
Camilla, En mammas dagbok

♥Johanna♥ sa...

åh dom är så fina!
Vad är det för typsnitt du använder? Ska göra om min dotters rum och är lite sugen på att kanske beställa en sån. ( om det går)

Kram

milla sa...

Men vad roligt. Så fint dina tryck passar i rummet. Måste vara kul att få feedback på specialbeställningarna så att man får se helheten. Vilket härligt flickrum...Kul att få se trycken i.r.l. Kram Milla

♥ mamman i huset ♥ sa...

Snälla Petra du kan väl sätta tillbaka ikonen med Petrified in Pink-länken så att man snabbt kommer till företaget ifrån din blogg. TACK!

Erica - b a g [ e r i c a ] sa...

underbara tavlor och härligt kök!!!!

ska kika in och ta en närmare titt :-)

pia sa...

Underbara tryck i fint rum, I like!

petrified in pink (Petra) sa...

Tack alla för era fina kommentarer:-)

Johanna: hoppas du inte tar illa upp om jag inte vill säga vilket typsnitt jag använder, jag har spenderat många långa timmar och provat över 100 olika typsnitt innan jag hittade det jag gillade bäst. Du är självklart mer än välkommen att beställa ett namntryck till din dotters rum när jag öppnar shopen igen i nästa vecka:-)

Mamman i huset: jag har tagit bort länken på grund av att jag för tillfället har stängt i shoppen och vill inte "lura" kunder dit i onödan:-) Så fort shoppen öppnar igen så kommer det en länk. Tack för uppmärksamheten!

Hus nr.14 sa...

Vilket mysigt rum...
Marielle

♥Johanna♥ sa...

Klart att jag inte tar illa upp, jag förstår till fullo.
Jag är jättespänd på allt nytt i butiken, ska besöka den så fort du öppnar igen. Du är verkligen duktig och man blir glad av det du gör.
Många kramar ♥