tisdag 1 juni 2010

Helgens bröllop (signerat Petra)

I helgen var vi bjudna på sommarens första bröllop, vi har hela två till att se fram emot i augusti:-) Bröllopet mellan Anna och Fredriks bandkompis Mattias hölls i Ljungs kyrka med efterföljande fest i Ljungskilegården och min käre man hade fått äran att vara deras bröllopsfotograf. Då vi båda delar fotointresset följde jag självklart med och hann dokumentera en hel del själv även om jag mest försökte hjälpa Fredrik och självklart brudparet.

Till vår stora glädje så var det brudparets önskemål att innan eftermiddagens vigsel fotas ute vid Gustafsberg (ni kanske kommer ihåg att en av mina kunder är Badrestaurangen som jag hjälpt med bland annat logotyp och hemsida) och vi träffades där vid tolvsnåret på lördagen. Jag hade pratat med ägarna innan då vädret länge såg osäkert ut och sett till så att vi fick låna en paviljong i händelse av regn.  Nu hade vi riktigt tur med vädret men som ni ser nedan så hade paviljongen en helt underbar vägg som vi självklart inte kunde missa. Vackra Annas blåa ögon gjorde sig riktigt bra mot denna underbara bakgrund.Ner mot vattnet ligger också ett vandrarhem som har en såhär härlig miljö, visst blev det en härlig känsla i detta fotot?Detta var ett litet smakprov från en del av helgens aktiviteter men jag får säkert tillfälle att återkomma med mer. Känner att jag inte riktigt återhämtat mig från den senaste tidens brist på sömn (man orkar visst inte lika mycket som förr:-) så nu är det dags för mig att gå till sängs.

4 kommentarer:

Josefine sa...

Fantastiska bilder Petra! Brudparet kommer bli så glada! Ha en skön dag!
Kram Josefine

PR sa...

Ni är så duktiga både du och Fredrik.... Ska definitivt rekommendera er som fotografer när tillfälle finns....

KRAM
Pernilla

Tipsy Tessie sa...

Underbara bröllopsbilder från er bägge, håller med tidigare kommenterare, de kommer att bli sååå glada :)

Kikan sa...

Åh vilka vackra bilder!!! Och ännu roligare blev det när jag upptäckte att jag och min man tog våra bilder på EXAKT samma ställe :) Vi bor i Uddevalla så det var ju ett superbra ställe att fota på :) Kram Kikan