tisdag 1 juni 2010

Väska till barnvagnen!

Ni med barn vet att det blir många turer fram och tillbaka till dagis och med det en hel del släpande av diverse jackor, tröjor, byxor och småprylar, särskilt när barnen inte direkt är av den stillsamma sorten:-) Vår vagn är heller inte av den bästa kvaliteten och korgen som var under hade sedan länge gått sönder och det började bli jobbigt att bära på alla saker samtidigt som man försökte styra en klumpig vagn med en ibland (!) bångstyrig liten tjej i.

Snubblade över en länk till en tjej som sydde superfina väskor att hänga på vagnen men det visade sig när jag ville beställa att hon dessvärre inte fick sy dem på grund av en tvist med en annan företagare och hon fick vänta länge på besked från PRV innan hon fick börja sälja dem igen. Idag fick hon det efterlängtade beskedet att det nu är fritt fram för henne att börja sälja dem igen! Hon firar med att ha fraktfritt på de väskor hon har på lager, titta här för det finns många fina som ännu inte är sålda. Jag kände att jag tyvärr inte kunde vänta och symaskinen och jag är inte de bästa vänner men tidigt i våras var det en snäll mamma till en av Noahs kompisar på dagis som erbjöd sig att hjälpa mig. Tyget hade jag hittat på Tradera efter tips från Therese och jag älskar verkligen min glada vagnpåse, den lyser upp vår i övrigt mycket tråkiga vagn! Visst är tyget underbart?

Ny väska till vagnen

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Åh vilken fantastisk väska! Jag är nybliven mamma till en tredje liten kille och är på jakt efter skötväska! Var får jag tag på det tyget? Det går inte att beställa en sådan väska i det tyget förmodar jag?

Tack på förhand!
Sofia

Anki på sytt.blogg.se sa...

Vilket underbart tyg, riktigt gladämne :)

Och tack för länken Petra, jag syr så snabbt maskinen håller för för att fylla på mitt lager.

/Anki

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Sofia, tyget kommer från börjar från Ellos har jag förstått. Vid en sökning på tradera på uggla +tyg hittar jag det, se här http://www.tradera.com/Tyg-med-sota-ugglor-ugglan-100-37-bomull-UGGLA-RETRO-STIL-auktion_340906_113643327. Tyvärr är mina egna sykunskaper minst sagt begränsade men du kanske kan höra med Anki om hon kan ordna det, hennes väskor ser verkligen gedigna ut:-)

Anki, varsågod, jag hoppas du får många ordrar nu när du fått vänta så länge på ditt besked. Det verkar ha blivit något fel när man klickar på din länk, rätt skall vara http://sytt.blogg.se/

/Petra

♥ Camilla ♥ sa...

Hej

Superfin vagnsväska!!

Tyget kommer från Jotex, mina barn har de där sängkläderna :-)