söndag 19 september 2010

Söndag i Gunnebo

Efter helgens aktiva inledning med kalas både fredag och lördag samt skridskoträning för Linnéa nu på morgonen gör vi som vi brukar många söndagar, styr kosan mot Gunnebo i eftermiddag. Fotot ovanför på en inte alltför samarbetsvillig Noah togs för några helger sedan då ljuset var sådär underbart höstigt varmt och fint. Om jag inte minns helt fel innebar fotot någon form av muta, i vilket fall helt klart värt det. Idag när vi ska träffa en underbar familj ser vädret inte lika lovande ut men vi hoppas att kameran ska vara välfylld med härliga foton trots allt. En skön söndag till er alla!

4 kommentarer:

Josefine sa...

Ett fantastiskt fint foto. Vilka fina ögon han har. Ja ibland måst man muta dem med lite sötsaker. Jag känner igen det där ;)

Ha en skön söndag!

Kram Josefine

Annelie Johnsson sa...

Underbart foto!!! Det gäller verkligen att ta vara på de fina höstdagarna, de är inte så många här i Skåne åtminstone...

Kram♥

Ingen vanlig dag sa...

Vilket underbart härligt foto!

Usch då att man ska behöva muta senare... men kan tänka mig det. När man fotar en ettåring blir det inte så mycket ögon - han har hela tiden blicken i marken på stenar och annat plock. Det blir kanske bättre sen i alla fall när man kan muta med godis för ett sånt där härligt foto med blicken i kameran! :)

/Kristina

Pethra sa...

Vilket helt otroligt foto!