onsdag 8 september 2010

Välkommen hem (signerat Maria)

Just när jag varit borta så länge från bloggen att jag knappt visste om Petra hade kvar mig som användare så beslutar jag mig för att återvända från de döda. För jag måste bara visa vad som äntligen har flyttat hem till oss.


Är ni som jag som hittar något fint som man bara blir så där förälskad i? Som du liksom inte kan släppa taget om? Jag har en sådan sak. Det är en fågelholk som Indiska sålde förra sommaren, men som jag missade att köpa. Och det grämer mig än idag kan jag säga. Fast innerst inne så vet jag att den där lilla söta fågelholken kommer hitta hem till oss till slut. En vacker dag hittar jag den på en loppis, Tradera eller Blocket, det är jag övertygad om.


För några veckor sedan väcktes min passion till liv igen. Nu i form av vad Åhléns kallar "Textilklädd bänk" för 795:-. Denna bänk har tydligen väckt ett starkt ha.begär över hela landet för de har tagit slut snabbare än vad jag kan säga "vill ha".


Men nu står den här äntligen, min lilla fina bänk. Den har inte bott in sig ännu och jag vet inte om den har funnit sin plats och definitivt inte sin inredning runt omkring, men den är min och jag är lugn i själen. Löjligt jag vet, men ack så sant!


Hoppas att din dag är riktigt fin!


Maria

5 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Ljuuuuuvlig Maria, förstår absolut ditt ha-begär och tycker inte alls det är konstigt det du beskriver:-) Skall bli spännande att se vad den får sällskap av framöver.

Kram Petra

Anna sa...

Och jag knep den sista på Åhlens i Sandvika førra veckan!

Anonym sa...

Den är sååå snygg! jag vill också ha=)Annica

Gottegrisen sa...

Den var verkligen jättefin!!!

Nettisens sa...

Hej!

Ska du sälja julkort iår.
Typ dom här foto collagen som fanns förra året.

Mvh Nettisens