söndag 31 oktober 2010

Välkommen till världen sötaste Ebba

Så är ännu en intensiv helg till ända. Omflyttning i huset, välkomnande av ny kusin Ebba, skridsko- och fotbollsträning, firande av svärfar och stor halloween-fest är lite av det vi hunnit med denna helgen. Den extra timmen idag var mycket välkommen!

Fredagen den 22 oktober bestämde sig min lillasysters tredje barn (hennes första flicka) att titta ut och igår var det äntligen dags för oss att träffa henne. Självklart var hon en helt ljuvlig skapelse som visade sig från sin allra soligaste sida även om ljuset denna dagen inte riktigt var med oss, därav lite oskärpa i bilderna... Rosorna nedan bredvid prinsessan Ebba är ett av tre stoooora fång rosa rosor som lyste upp hemma hos syster:-)


En liten välkomstpresent hade vi med oss i form av en rosa fodrad dräkt som förhoppningsvis kommer värma gott i vinter. Dessutom och det som blev mest populärt hos de nyblivna föräldrarna så hade underbaraste Therese virkat en liten ljuvlig babymössa, syster var mycket rörd över denna enormt generösa gåva från en människa som hon inte ens träffat <3.


På plats i mammas och pappas sovrum (på den vita filt som hon kissade ner det första hon gjorde) som för dagen inte gav oss fullt lika mycket ljus som vi hoppats på, detta trots enorma fönster, vita väggar och vita golv, men är det mörka oktober så är det. Lite foton lyckades vi ändå få och Ebba var otroligt duktig som orkade med oss såpass länge.


Vi längtar redan efter nästa gång vi ska träffa henne!

8 kommentarer:

mallan sa...

Vilka vackra bilder på en otroligt fin liten Ebba :)

Gottegrisen sa...

Bebisar är ljuvliga!!!

Nina Henriksson sa...

Vilken sötnos! Hade en fråga till dig Petra om hur du gör dessa designade kort? Använder du något program eller har du någon som trycker det åt dig?

Tycker att dina kort är helt fantastiska och är jätte inspirerande!
Kram Nina!

Tofva sa...

Men vilken liten sessa. Underbart söt! :)
Jag har en fråga om etiketterna man kan beställa på eran hemsida. Kan man få dom personliga och vad kostar det? Tack på förhand!

saralill sa...

Vacker!

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Nina,

Tack för din fina komplimang:-) Jag använder Adobe InDesign för att sätta samman mina kort och sedan låter jag ett tryckeri trycka upp dem.

Tofva, alla etiketter går att göra personliga och ett ark om 35 st. kostar 100 kr.

Lena sa...

Vilken ljuvlig gudomlig liten varelse! BTW, så har jag ramat in abctavlan idag! Woohoo! När den kommer upp på väggen (tillsammans med resten) så lovar jag att fota! <3

petrified in pink (Petra) sa...

Lena, det ser jag fram emot:-)