torsdag 20 januari 2011

Formex våren 2011


Anledningen till tystnaden på bloggen ser ni bildevis på ovan, jag befinner mig just nu på Formex för första gången som utställare med min gratulationskortskollektion:-) Det har varit mycket jobb och lite sömn det senaste men nu är montern klar. Fick en kort men god natts sömn igår och idag har det börjat!

Jag hoppas ni kommer och besöker mig om ni råkar vara där (och min man och syster som jag har glädjen att ha med mig:-). Mitt monternummer är C13:20 och jag tror att du kommer ha svårt att missa min monter om du går förbi, jag tycker själv att den är väldigt GLAD. Förhoppningsvis besöker ni mig för att ni gillar mina saker men råder det någon tveksamhet hos dig så hoppas jag att du vill komma och medverka i min tävling där jag varje dag lottar ut en rosa iPod shuffle!

Hoppas vi ses!

PS. Jag återkommer självklart med fler foton från montern vid ett senare tillfälle men några fler finns redan på min facebooksida.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Petra Du är ju fantastisk. All lycka! Jag önskar att jag tog mig dit, men jag hoppas att jag får njuta av fler härliga foton sen!

Karins fotoblogg sa...

Lycka till!!!!

kram

Lina ♥ C´est la vie sa...

Vi ses på söndag söta Petra!! Kram Lina , ösnkar dig all lycka!!

milla - andante sa...

Hade gärna varit där, men jag är glad att jag hittade din blogg i alla fall! Så mycket inspiration!!

Mvh Milla

Bodil sa...

Hej Petra! Såg dig idag på mässan men vågade inte gå fram om säga hej. Fånigt va?! Vill bara säga att din monter var jättefin. Hoppas du hade en bra mässa med mycket beställningar. Kram, kram.

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh så roligt det var att mötas. Nu ser jag fram emot de där snygga vinylerna, håller tummarna!

kram till dig!