måndag 14 februari 2011

Glad alla hjärtans dag!


Önskar en riktigt härlig alla hjärtans dag till er alla därute idag. Idag bjuder jag mina barn på några hjärtegodisar men framförallt lite extra kramar och pussar.

Fotot ovan är från vår lilla utflykt igår, även om det var härligt med sol så längtar vi alla nu efter våren och alla de aktiviteter som den medför. Kanske lite särskilt de sparkcyklar de fick i julklapp...

I slutet på veckan fyller först Linnéa och sedan Noah 7 år (mina tvillingar har varsin födelsedag då de föddes på varsin sida om tolvstrecket:-) och då blir det nog ännu mer saker som gör att de kommer längta till våren, i alla fall otroligt fotbollstokige Noah som kommer få sina första "riktiga" fotbollsskor i födelsedagspresent.

Hoppas ni får en härlig vecka!

PS. Idag har ni extra stor glädje av att gilla petrified in pink på facebook DS.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Det var ju himlans smart ‘uttänkt’ att de fick en varsin dag. Det kan säkert vara kul att dela allt när man är tvilling men att ha en egen födelsedag måste vara otroligt häftigt! :)

Anonym sa...

något jag saknar är en dags veckokalender för barn med pictogram. Som sedan går att byta ut mot texter för att hjälpa barnen med läsning, sakta men säkert. olika aktiviteter som Frukost, lek, lunch, bad, promenad, skola, fruktstund, läggdags mm hade varit bra att ha med. Gärna i starka färger. Ett sådant veckoschema skulle det göra roligare för barn att få vara med att planera sina dagar.

mvh
Sadde Vähäkari klimenta
Sadam.klimenta@hotmail.com