måndag 14 februari 2011

Vinn en rosa ipod shuffle hos petrified in pink!


Vinn en rosa ipod shuffle hos petrified in pink. För att tävla vill jag att du
1) gillar petrified in pink på facebook om du inte redan gör det samt
2) skriver i kommentarerna nedan vad du saknar i petrified in pinks sortiment.


Bästa förslaget enligt juryn (bestående av mig själv och käre maken) tar hem ipoden. Tävlingen pågår till och med onsdagen den 16/2 (vinnaren meddelas under torsdagen den 17/2).


Lycka till!

Tävlingen är avslutad

34 kommentarer:

Fredrik Setterberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Camilla L sa...

Jag skulle gärna ha några petrified in pink stylade adress-ettiketter :)

Anna sa...

Adressböcker, almenackor med dina snygga prints på.

Vinterkramen Anna Stenman

Alexandra (alexandralind@hotmail.com) sa...

Åh, önskar mig små visdomsord liknande Keep calm eller varför inte Live laugh love eller Done is better than perfect som KAKELDEKOR...skulle vara så fint och rätt så upplyftande när man står där och diskar eller kockar. Ser framför mig dessa i olika färger. Kanske kunde man köpa dem styckevis eller ett flerpack med blandade citat/bilder (hjärta, äpple eller liknande).

DAHLARNA - Viktoria sa...

Jag skulle gärna se att ni gjorde väggord/väggvinyler eller liknande av dina fantastiska grafiska tryck! Tänk dig Keep Calm and Carry On-texten i olika färger eller Personlig ordtryck. Ja, de flesta grafiska trycken skulle vara kanonfina direkt på väggen!

Jag gillar redan petrified in pink på Facebook!

Sussie sa...

Små kort stora som visitkort med texter som - Du är underbar! Livet är toppen! Idag är en toppendag! Älska livet! Livet är att ha underbara vänner! Jag älskar dig!
Att kunna dela ut till andra eller bara att förgylla dagen med.

Erica sa...

Post-its med dina söta figurer! Och naturligtvis möjlighet att göra dem personliga med namntryck. :) Jag skulle också gärna önska mig anteckningsblock av olika slag!

Jag gillar självklart petrifiedinpink på Facebook.

Mikaela sa...

Jag skulle vilja ha almanackor som typ granits stora som posters som man kan skriva rakt på i vackra färger och mönster, men även almanackor i bokform som man kan göra personliga i fina färger. Tror förresten inte att jag behöver säga till dig att gör allt i fina färger :-) du är rätt så bra på det ändå ;-)

Wenche sa...

Konfirmasjonsinnbydelser:)

Også som noen allerede har foreslått, tekster som klistermerker/veggdekor:)
Hilsen Wenche

Postadress Torslanda sa...

Gillar dig redan på Facebook.

1. Jag skulle gärna vilja kunna välja att få en del av dina tryck på canvas - som en färdig tavla, behövs då inte ramas in.

2. En annan idé är Familjealmanacka a la Petrified in Pink. Det skulle bli en fin färgklick i många hem.

3. "Post-it"-block så som Svenskt Tenn gör med sina mönster fast med dina fina istället.

Mamma Mimmi sa...

Visitkort med dina ljuvliga prints - med fina mjuka former och de härliga mjuka pastellfärgerna du ofta använder. Klart att man redan gillar dig på fejjan!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Till varje tryck skulle jag vilja ha ram-förslag eftersom jag själv har så svårt att välja ramar.

När det gäller sortimenttips vill jag nog säga: Receptblad (ganska stora som man kan rama in och ha på köksväggen), men också receptblad i blockform med en ingrediensdel och sedan textdel så att man på ett fin-fint sätt kan dela med sig av sina recept, dessutom ett block med dagboksliknade sidor som man kan fylla i och klistra in i barnens fotoböcker.

Och fler inspirationsbilder där dina tryck och övriga produkter används... Underbart inspirerande!

Kram!

Gottegrisen sa...

Jag skulle verkligen, verkligen vilja ha en familjekalender med rejäla rutor så man får plats att skriva in alla aktiviteter, tider att passa, läxor m.m. Veckodagar och veckonummer måste finnas med. Helst med en vecka per uppslag. Tänk att hela året få muntras upp av dina härliga bilder eller visdomsord när man tar itu med att planera upp sitt liv, vilket ibland kan vara rätt så knivigt!!!

//Linda

Christina Holmberg sa...

Jag skulle vilja ha små klistermärken med dina tryck, typ 'live laugh love' eller dina fina hjortar på mönstrad bakgrund att t ex sätta på ett kuvert eller klistra i en bok. Ev med möjlighet att lägga till ett eget foto. Tänker mig damastmönstret + eget foto och dina härliga färger - skulle bli fina klistermärken. Kanske man kunde märka barnens skölböcker med ett foto på dem i en av dina mönstermixar. Allt på ett litet klistermärke. Typ som från Moo.com

Jessica sa...

Jag skulle gilla en slags "skolserie" där det ingår;
* Omslagspapper
* Kollegieblock
* Mappar
* Anteckningsböcker
* Musmattor
Och om möjligt även pennor, suddgummi, pennskrin osv.

Petrified in Pink gillar jag självklart på Facebook sedan innan.

Kram ♥
Jessica

Bodil sa...

Självklart gillar jag dig redan på facebook.

Jag skulle vilja ha en stor poster-almanacka/årskalender. Gärna laminerad som man kan skriva på, sudda och använda år från år.
Och så skulle jag vilja ha kalaspåsar för godiset, papperstallrikar och muggar samt pappersgirlanger/flaggspel till kalaset eller barnrummet.

Jag tittar in i shopen om en månad och lägger en beställning på ovanstående grejer :-)

Puss på alla hjärtans dag!

Eleonor Fagerström sa...

Dina härliga tryck skulle vara så fina på brickor och textilier. Brickor i härliga färger & motiv som både kan låta stå framme el servera på. Sen dina tryck på kuddar!! Fina till barnrummet & soffan :)

Lotten sa...

Jag gillar dig på FB, såklart!

Jag skulle vilja ha papperslådor i A4 format... lite typ som gamla arkivlådor i glada färger och mönster. Kanske med ett fint sidenband att knyta med... Perfekt att ha alla viktiga pappaer som skall sparas i utan att behöva använda fula pärmar. Dammfritt blir det ju på kuppen med ;-)

Adresslappar och en familjekalender i dina fina färger skulle inte sitta dumt heller.

Jenny (stalis66@hotmail.com) sa...

Gillar såklart dig på fb.

Jag skulle vilja ha en familjealmanacka med plats för sex personer med en plastficka för biljetter/lappar dyl.

Ett litet avlångt block med magnet att hänga på kylen som inköpslista ev med ngnslags pennhållare.

Adresslappar i tyg som man lätt kan klista på i ungarnas kläder.

Tavla/grafiskttryck med sin släkt. Typ släktträd, perfekt som doppresent.

Jag skulle vilja ha ett grafiskttryck som innehöll min familjs alla förnamn som dessutom sitter ihop både vertikalt och horisontelt via gemensamma bokstäver.

En telefonlista för viktiga nummer för familjen med väljbara rubriker som familj/vänner/föräldrars jobb/läkare/skola mm som är plastad så man lätt själv hemma kan skriva in och sudda ut namn&nummer.

Jenny (stalis66@hotmail.com) sa...

Åh jag glömde....
På telefonlistan får det gärna vara en magnet så man kan hänga den på kylen sa alla i familjen lätt och snabbt kan hitta.

Skulle också vilja ha ett tryck med alfabetet i både versaler och gemener bredvid varandra (och glöm inte W som många av ngn anledning gör). Skulle vara bra hjälp för ungarna... Kanske även ett tryck med hela multiplikationstabellen bredvid!?!

Maria sa...

Jag skulle vilja ha "lekkort" som ett visitkort men för hela familjen med hemadress, telefon och mobilnummer till mamma och pappa och så förtårs lite fin grafik. Har många gånger saknat såna kort när barnen ska leka hos en kompis eller har kompisar hemma hos oss, på kalas m.m. när man lämnat av barnen och stått i hallen och på ett gammalt kvitto eller liknande plitat ned mobilnummer med en halvdålig penna...

Recepttavlor (som någon redan skrivit) skulle jag vilja ha också :-)

En "aktivitetstavla" som man kan sätta upp i hallen där veckans alla dagar finns med. Gärna med lite fina symboler i form av klistemärken eller liknande som man kan klistra in på dagarna för aktiviteter som skolgympa, träning, matsäck, sophämtning och liknande saker som ska packas ned i väskor eller fixas innan man lämnar hemmet. Förhoppningsvis kan barnen slänga ett öga på den själva och kontrollera att de har allt de ska innan de går till skolan.

Linda sa...

Jag skulle vilja ha glasunderlägg och servettringar med fina motiv på.

Michelle och GirlZen sa...

Du har ju en del men skulle gärna se mera inbjudningskort. Gärna sådana man kan använda till barnkalas.

helena sa...

jag är med ! :D
gillar på fb (Helena Eklund)
något som saknas på sidan enligt mig är anteckningsböcker, stämplar och jag ska snart konfermeras och skulle mer än gärna dela ut konfermationsinbjudningskort från petrified in pink! :)

har länkat tävlingen: http://hellavixx.devote.se/blogs/8157967/ipod-shuffle.htm

kram Helena :)
hella.eklund@hotmail.com

mariat ajlitza@hotmail.com sa...

Jag skulle gärna vilja se ett av era grafiska tryck med barn tema med plats för att jag själv hemma ska kunna göra ett hand eller fotavtryck på. Tror det skulle bli jättefint med petrified in pink stylade kort med min bebis handavtryck på som jag sen kan rama in.

ajlitza@hotmail.com

Anonym sa...

något jag saknar är en dags veckokalender för barn med pictogram. Som sedan går att byta ut mot texter för att hjälpa barnen med läsning, sakta men säkert. olika aktiviteter som Frukost, lek, lunch, bad, promenad, skola, fruktstund, läggdags mm hade varit bra att ha med. Gärna i starka färger. Ett sådant veckoschema skulle det göra roligare för barn att få vara med att planera sina dagar.

mvh
Sadde Vähäkari klimenta
Sadam.klimenta@hotmail.com

Lillahumlan sa...

Jättefina saker!

Jag skulle gärna önska en liten spiralkalender med din fina desig, som man kan ta med sig i väskan. Även om vi blir mer och mer digitala med tiden så gillar jag fortfarande att skriva i kalendern. Gärna i olika storlekar då olika personer har olika behov.

Tobias S sa...

Kalender (med roliga vitsar på!), årsböcker och fotoalbum :)

Sara sa...

Har tittat efter tryck med enkla bokstäver. Ex. S som i Sara. Hade jag kombinerat med trycket LOVE och resten av familjens bokstäver på vår fotovägg här hemma <3

Linda Carlander sa...

Skulle vilja ha kuddfodral eller väggdekorer med dikter/budskap på

Britt-Marie Wahlund sa...

Hej! Första gången jag stöter på ditt företag. Skummade igenom din Faceboosida och saknade då kort för barnvälsignelse. Det är en variant av barndopet som praktiseras i många frikyrkor

Sanna sa...

Gillar på Facebook och jag skulle gärna se kul väggord, väggtexter och väggbilder till barnrum.

Helena sa...

Jag skulle vilja ha block och pennor och att det skulle finnas snygga omslagspapper

Sara sa...

Jag har gillat på facebook (Sara Westerlund)

Jag skulle gärna vilja se kloka, tänkvärda citat som väggdekorer i ert sortiment! I olika stilar, former och färger. Det skulle säkert va uppskattat bland många! :)

sara_westerlund743@hotmail.com