fredag 8 april 2011

Tittut!


Med fotona ovan på min lillasysters minsting Ebba som jag har haft äran och glädjen att ha på besök här i eftermiddag vill jag kika in för att önska en fin fredag och en riktigt härlig helg! Här i Göteborgsområdet har de utlovat sol och någorlunda varma temperaturer och det känns verkligen efterlängtat. Ser fram emot lite vårplantering, fix i trädgården och att torka nytvättade sängkläder utomhus. Kanske blir det också grillpremiär även om vi fortfarande inte har någon altan att sitta på...

Och du, om du som jag tycker att vår "lilla" Elins rum är fint skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på det i en tävling på facebook om "Sveriges snyggaste barnrum". Konkurrensen är hård, bland annat kan ni på första plats hitta det helt underbara killrummet (som hade passat min Noah perfekt, fotbollstokig som han är) från favoritbloggen Heja Abbe.

4 kommentarer:

Terese sa...

Hej!
Nu har jag lämnat min röst på Elins barnrum, helt klart det finaste. En liten fråga, var hittar man en molnlampa i Mölndalsområdet?

petrified in pink (Petra) sa...

Tack snälla Terese för din röst, det är många fina rum så jag tar tacksamt emot alla röster jag får:-)

Jag har köpt min lampa på nätet (http://sovtex.se/barnartiklar/lampor/rislampa-moln-rosa.html) men kanske Mölndals Baby & Barn har den: http://www.molndalsbaby.se/?

Nita sa...

Hejsan! Jag ville beställa en tavla från din nätshop men tyvärr så gick det inte. Kan jag göra det på något annat sätt?

pssst.. vilka goa ungar du har!

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Nita, vad tråkigt att du inte fick det att funka i webbshoppen, har inte märkt att det är något knas med den men ska kolla upp det.

Du kan självklart maila din beställning till mig på hej (@) petrifiedinpink . se (tag bort mellanslagen och parentesen) så hjälper jag dig:-)

Trevlig kväll!