fredag 3 juni 2011

Fotosession i vårt vardagsrum:-)

Tack ni trogna som tittar in trots att jag uppdaterar så sällan, bloggen har låg prioritet nu när det är så mycket roligt att göra men min twitter och facebook brukar bli uppdaterade på en regelbunden basis om ni är nyfikna på vad jag har på gång. Idag berättade jag bland annat om min lilla Elin som i morse kom ut i köket och visade upp sina grönmålade (!) tånaglar och säger "jag har inte målat tånaglarna, de var så när jag tog av mig strumporna". Ha ha, lilla dotter, den var bra:-)

Sedan sist har jag haft fullt upp, både jobbmässigt och privat, allt roligt men väldigt intensivt. Jag har bland annat varit i New York med min mamma, mormor (80 år!) och lillasyster, designat en ny vykortskollektion tillsammans med världens bästa Lotta på Livsklok Inspiration, fotat ett ljuvligt, hemligt skärgårdsbröllop på Väderöarna, varit på studentuppvaktning och dagisavslutning samt spenderat en helg på Ystads Saltsjöbad där jag fotat ett tredagars bröllopsfirande för ett par som gifte sig i Paris förra året och nu ville fira med sina vänner. Helgen innehöll bland annat underbar miljö, mycket god mat (som jag tyvärr inte hann äta), en tennisturnering, galamiddag som var fantastiskt vackert dekorerad av bästa Linda på Sally Bazar och massvis med kärlek. Jag hoppas kunna återkomma med lite bildbevis från dessa händelser så fort jag hunnit redigera färdigt samt fått godkännande från de inblandade.

Tills dess visar jag upp en fotosession jag hade ikväll med mina nyduschade barn. En solig kväll som denna är ljuset magiskt i vårt vardagsrum och även om popcornskålen lockade (särskilt för Noah) så lät de mig hållas en stund och särskilt minstingen Elin var ovanligt samarbetsvillig, mycket uppskattat från min sida då hon brukar vara rätt dålig att fastna på bild annars.

Dagen har annars för mig gått i jobbets tecken då jag denna muliga dag passade på att svara på lite mail samt packa lite varor för att kunna njuta mer av solen imorgon. Härligt att få några lediga dagar innan det är dags för den första familjesemestern på tre år; på måndag åker vi till Hurghada i Egypten och njuter av sol, bad, Bamseklubb, Super Kids och all-inclusive i en vecka, vi längtar!Underbara Elin!


Trötta Linnéa som alltid ställer upp när mamma vill fota:-)

Trötta Noah som inte alls var intresserad av att fotas, popcornskålen gäckade:-)

3 kommentarer:

petrifiedinpink (Maria) sa...

Så fina gryn, Elin oc Linnea blir allt mer lika varandra tycker jag!

Sonja Dahlgren sa...

Underbara bilder på ursöta barn! Härliga färger!

Nina [ljuvligt] sa...

Fina bilder - roligt att de ville ställa upp (mer eller mindre) allihop! :-)