tisdag 19 juli 2011

Godaste grillspettet!


Igår hade vi besök av finaste Therese och hennes familj. Vi har ätit mycket god mat, badat länge och väl i vår vedeldade badtunna och pratat mycket och länge, det har varit så mysigt. Till middag igår kväll bjöd vi på rödbetor med chévreost och nöttäcke till förrätt, Jamie Oliver's ölrumpekyckling samt zucchini-, mynta- och dinkelsallad (från Jamies Amerika) till varmrätt och så fruktspetten ovan som vi hittade i senaste Laga Lätt till efterrätt, så mumsiga och rekommenderas varmt nu när jordgubbarna är på upphällningen. Serveras med vaniljglass och passionsfrukt.

Nä, nu har jag suttit här inne länge nog och det är dags att gå ut och ta barnen ur tunnan innan de blir helt förskrumpnade, ha en fortsatt fin sommar!

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så mycket god mat, vattnas i munnen här;) Läckra grillspett...Kram Johanna

Dagarna sa...

Mums så gott!

Ninette sa...

Oj, vad det ser läckert ut! Borde definitivt testa på såna där "grillspett" nästa gång vi har gäster - ser så himla fint och läckert (och hälsosamt!) ut. Gillar Jamie Olivers recept - dom brukar alltid vara både enkla och goda!

Tipsy Tessie sa...

Åhh, det ser lika underbart ut som det smakade!!! vackert, härligt och mysigt var den goda middagen och vi badade tills vi var alldeles skrynkliga och myggbitna :) ett dygn vi sent kommer glömma i er härliga stuga :) Tack än en gång!!! kram<3

generic cialis sa...

Jag måste säga hur du utsatt det här har påverkat mig mycket, men på ett bra sätt.