torsdag 21 juli 2011

Sommarbarn!


Igår tog vi en inte alltför spontan cykeltur (läs en mamma som fjäskade något förfärligt för att förmå sina barn att ställa upp på hennes vilda idéer) för att försöka få till lite fina foton som kan lysa upp i vintermörkret. För att komma ut till denna fina äng krävdes att vi blev väldigt blöta om fötterna (inte alla var lika smarta och hade crocs som jag...) och att vi fick slåss med både mördarsniglar och diverse insekter, men barnen var hjältar och klagade inte en endaste gång (VÄLDIGT olikt våra barn). Är så lycklig över resultatet; ljuset var helt fantastiskt och barnen smilade upp sig som bara den och gjorde både sin pappa och mamma väldeliga till lags, vet inte vad som flugit i dem:-) Nu blir som vanligt det svåra att välja ut vilka foton som ska förstoras och så småningom bli till fotovägg, men ett angenämnt "problem" som tur är.

Idag blir det seminarium med Jonas Peterson, en av världens 10 främsta bröllopsfotografer enligt American Photo. Medan jag får glädjen att lyssna till honom och alla hans fantastiska råd om hur man lyckas i bröllopsfotobranschen så skall tjejerna mysa med farmor och Fredrik och Noah se några av Gothia Cup-matcherna, d v s en win-win situation för alla:-)

10 kommentarer:

Sandra - If it comes in pink sa...

Vilken söt bild :)

Anette sa...

Superfint foto!!!

Josefine Bergqvist sa...

Så fint! Jag förstår precis vad du menar. Har också tre barn och det är väldigt svårt att fånga alla tre på bild ;) Här har ni verkligen lyckats! Det får bli lite mutor nästa gång ;)

Ha det gott!

Kramar Josefine

Johanna Stålros sa...

Vilka vackra barn du har! Kram J

My.Perfect.Baby sa...

Snygg blogg! väldigt vackra foton!

Sanna sa...

Snubblade just in i din blogg. Väldigt färgglad och fin!

Jennica... sa...

Superfin bild på dina fina barn!
Kram Jennica

SKÖNT HEMMA sa...

O M G vilken fin bild!

Alixandra sa...

Vilken UNDERBAR bild. Åhhhh så fin. Nu blev jag inspirerad att ta bilder på mina killar på stranden. Tack, nu har jag fått en massa idéer :) Ha en bra kväll....ehmmm dag. Det är kväll hos mig nu ( bor i Thailand)

viagra online sa...

den vackraste bilden jag aldrig sett förut i mitt liv så söta ungar