tisdag 21 april 2009

Underbara träskor

Huset är tyst. Olle har somnat och Alec är på väg hem med tjejerna som har varit på gymnastikträning. Själv har jag fastnat framför datorn och slösurfar.

Jag gick in på underbara Fridas gård som jag inte besökt på länge och blev alldeles förälskad i dessa ljuvliga träskor som jag bara måste visa er.
Jag blev alldeles kär och vill så gärna ha de där söta cerisa skorna för 895 kronor.

Nu hör jag bildörren slå igen. Äntligen blir det lite liv i huset!
Må så gott//Maria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !
Jag är ibland inne och kikar i din fina blogg och ger en kommentar då coh då. För några veckor sedan var jag i Stockholm och min kompis tjatade om att vi skulle leta efter en designaffär som sålde träskor...jag trodde att hon fått en knäpp..till slut hittade vi affären och där stod de...mina fina svarta träskor i lack..precis de som du hittat på Fridas gård.Det roliga var att jag kläckte i affären "undra vad det är för en liten ljuvlig människa som har designat dessa underbara träskor?" Då svarade en tjej.."det är jag"...det visade sig att hon var i butiken och fyllde på lagret och hon var lika underbar som "sina" träskor. Mitt råd är KÖP DEM du är värd dem och de är dessutom jättehärliga att gå i !
Häls Maria i Skara

petrifiedinpink (Maria) sa...

Hej Maria!

Tack, men tyvärr är det inte min blogg utan min duktiga vän Petras blogg men jag är som ett ständigt återkommande litet spöke som gästbloggar nästan dagligen.

Tack så mycket för att du delade med dig av den historien. Jag sitter här och ler för mig själv när jag läser vad du har skrivit.
Största problemet nu blir - svarta eller rosa!

Må så gott//Maria i Göteborg

Skönt Hemma sa...

Tack för besöket på min blogg. Själv är jag en flitig besökare på din underbart färgglada blogg, och ligger din inte som en länk hos mig så kommer den alldeles strax att göra det ;)

Träskorna är underbart vackra. Har själv precis fått hem mina svarta Calou du har på bilden. Var bara tvungen att klicka hem ett par och nu är jag sugen på ett par ljusrosa också ;)

Ha en trevlig dag!

kreativadesajna.blogg.se sa...

Visst finns det fina träskor, annat var det förr i tiden, hälsar DESAJNA

HEMLÄNGTAN sa...

Träskorna är underbara! Jag skulle ha valt ett par svarta.
Tack för besöket på min blogg.

Kram Jenny