måndag 7 september 2009

Följ min syster i Expressen söndag (signerat Petra)


Godmorgon, inte helt pigg denna måndagsmorgon, men efter en dusch är jag nu redo att ta mig an veckan, känner på mig att denna veckan blir toppen!

Är som jag skrivit tidigare otroligt stolt över min vackra lillasyster, varför kan ni se i Expressen Söndag som igår började sin serie "Viktkampen" där min syster är en av tre deltagare i en jämförelse mellan Isodieten, GI och LCHF. Min lillasyster har under 8 veckor representerat Team Iso och denna chans kunde inte komma bättre med tanke på det stundande bröllopet:-) Hittar dessvärre ingen länk till reportaget på Expressens hemsida men lovar att återkomma om jag gör det senare.

Om nu bara jag kunde hitta inspirationen att ta tag mina överflödskilon... får fortsätta läsa på om Iso-dieten, den verkar väldigt lovande:-)

Hoppas ni får en härlig vecka!

3 kommentarer:

Anonym sa...

:o) Det var väldans vad populär man är nu för tiden då... Ja, det var kul att läsa om sig själv i tidningen men det ska ju bli ännu roligare om 3 veckor när uppföljningsartikeln kommer... :o)

Kram
Lillasyster

petrifiedinpink (Maria) sa...

Nu fick jag tag i den sista bilagan i kiosken på stan. Jag letade febrilt igår efter en länk på hemsidan men utan framgång. Blev riktigt inspirerad!

Tipsy Tessie sa...

Lustigt, låg och läste bilagan på BB-avdelningen igår och tänkte att det var hemskt vad den där tjejen är lik Petra, var tvungen att kolla vad hon hette, men när det inte var du funderade jag inte vidare att det kunde vara din syster. Kul ändå att jag trodde det var du :)
Kramar