onsdag 21 oktober 2009

Halloweenfreebie! (signerat Petra)

Skall alldeles strax skicka ut oktober månads nyhetsbrev där jag berättar om vad som är nytt hos petrified in pink men även där jag delar med mig av en ny mall. Förra året blev det en mall för godispåse och den går givetvis fortfarande att ladda ner. Även i år blev det en sådan men denna gång med den söta spindeln på. Vi har inte skrivit ut våra ännu men fotona från förra helgens Gunneboutflykt är på plats och den är färdig att skickas på tryck, återstår nu att hitta lite läskigt godis att fylla den med och häfta fast vår hälsning. Påsen är sedan redo att ges som en liten mitt-i-terminen uppskattning till fröknarna på dagis och för eventuella busare nästa lördag:-)

Du kan ladda ner kortet (i antingen png eller psd-format) och lite bilder/texter här. Jag hoppas du gillar den och kan ha glädje av den. Hör gärna av dig om du laddar ner den, jag är nyfiken på hur just du använder den!

Tack för att ni läser min blogg!

6 kommentarer:

Anne sa...

Hej Petra! Fick min Keep Calm idag - sa jattefin! Tacks sa hemskt mycket. Och vilken underbar forpackning - klubban var bara fantastiskt, sicken flashback till barndomen! Far ata den sjalv - livsfarligt att visa mina tjejer, de kommer slass for att fa den! Tack igen, ar verkligen jattenojd! Kram Anne

♥Johanna♥ sa...

Hej Petra!

Jag laddade ner kortet!
Jag håller på att gå en kurs i digital scrapbooking hos Woopsie daisy. Det är så roligt! När man får lov att ladda ner passar man ju på. Har nog tänkt lägga den på min blogg som en hälsning från barnen till alla dom känner, om man får lov och göra det. Länkar givetvis till er.

Kram Johanna

Tone - Love Eat Pray sa...

Produktene dine er FANTASTISKE!
Vet du hvordan det fungerer å sende til Norge? Blir det mye toll :-S

C´est la vie sa...

Hej Petra, fann nåt roligt HELT i rosa. Du kanske redan sett det, vassego:

http://daisypinkcupcake.blogspot.com/2009/10/pink-party.html

Kramen!

Lina

Sandra sa...

Hej,
Vill bara skriva och berätta hur vi använde din Halloweenfreebiie. Vi förstorade den till dubbelstorlek och sen satte vi in lite foton på barnen på baksidan tillsammans med text och din fladdermus. Detta printades sedan på tjockt papper och användes som "Tack för att vi fick komma på er Halloweenfest kort". Tjejerna tyckte det var jättefint! =)

petrified in pink (Petra) sa...

Sandra, vad kul att höra vad du gjorde med min mall. Glad att det blev populärt hos dina tjejer:-)

Kram Petra