tisdag 20 oktober 2009

Luddkofta och roller (signerat Maria)

Jag var på Kappahl på lunchen men så himla fint var det inte. Eller jo, det fanns flera plagg som var helt bedårande - speciellt till små flickor - men kanske inte riktigt vad jag behövde. Provade dock en underbart söt liten grå kofta, men den hängdes tillbaka på sin ställning. För hur söt den än var så klarar inte jag av ett plagg som luddar så intill den milda grad. Min svarta top såg ut som ett angoranystan. Men min vana trogen är jag ju som vanligt utrustad med en klädroller.

Idag är det städning på familjen Särnholms att-göra-lista. Hur kul är det på en skala ett till tio? Hoppas att ni har något mer kul på tapeten!

4 kommentarer:

Jennica..... sa...

Hej Maria,
En fråga bara om koftan. Var det den koftan som fanns i tidigare inlägg som du provade? För den var verkligen söt, men jag avskyr kläder som luddar! De går ju verkligen bara inte att använda!
Ha det gott!
Kram Jennica

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nä, jag upptäckte just på mina bilder att jag inte har så mycket kul på tapeten och därför tittar jag in här för inspiration. Eller jag går vidare till shopen för inspiration, och ev shopping... ;)

Postadress Torslanda sa...

Tack för tipset - kikade på just den koftan och jag hade troligtvis provat den utan att ha klädroller med i handväskan.

petrifiedinpink (Maria) sa...

Det var en ljusgrå kofta, ursöt men den hade drivit mig till vansinne så den fick hänga kvar. Ledsen för sent svar förresten, men funkionen som visar kommentrarer har lagt av, måste rätta till det genast!