måndag 19 oktober 2009

Härlig helg (signerat Petra)

Hoppas ni också haft en härlig helg och kunnat njuta av härligt höstväder. Efter att på lördagen bland annat ha bankat ihop möbler från det stora varuhuset (eller i alla fall maken och pappa) så släppte vi på söndagen alla måsten för ett ögonblick och begav oss hela familjen till vårt favoritställe Gunnebo för att äta lunch och promenera. Vädret var verkligen härligt och eftersom Elin bestämde sig för att det var helt OK att sova i vagnen så kunde vi vara ute i flera timmar, jättehärligt. Självklart passade vi på att fotografera en del och reka inför helgens stora begivenhet, nämligen vår sedan länge inbokade familjefotografering av ingen mindre än den stora Mikaela Rudhner. Att säga att detta är något vi sett fram emot länge är en stor underdrift:-)

En av förra veckans stora händelser var det som kan anas på nedanstående foto, Linnéa, en av våra fem 1/2-åringar har tappat sin första tand, en stor händelse i en liten flickas liv!Medan killarna bankade på skåp och byråer som jag ska förvara grejer i passade jag och Linnéa på att plocka lite äpplen från vårt mycket misskötta äppleträd. Hos bland annat Karin på Ellas Inspiration har jag sett fina installationer med äpplen och något måste vi ju göra med dem, något äpplemos lär det inte bli här i år, och då var detta ett lagom pyssel för en lördagseftermiddag tyckte vi. Sedan att vi aldrig fick fyr på värmeljusen för att det blåste så mycket var en annan femma, men visst blev det lite fint?

Denna veckan kan ni se fram emot en mall till halloweengodiset (eller vad du nu vill använda den till) och kanske några fler nya produkter. Mitt fokus ligger just nu på julkorten och jag hoppas kunna lägga ut dem snart.

Hoppas er vecka har börjat bra och fortsätter ännu bättre:-)

1 kommentar:

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vad fint med äpplena, den idén tror jag att jag stjäl rakt av när jag kommer hem.