fredag 16 oktober 2009

Lite nya produkter (signerat Petra)

ABC-trycket och ovanstående tryck började som anteckningsblock men då jag gillade dem så mycket blev de tryck istället. Kanske blir det block av dem också så småningom, jag får se:-) Siffertrycket har jag haft i min dator ett tag och inte riktigt färdigställt men nu finns det alltså i butiken. Det matchar i färgerna till ABC-trycket och finns från A4 till 50x70 så jag hoppas att storlekarna ska passa de flesta. Som vanligt passar mina tryck alldeles utmärkt i ramen Ribba från IKEA. PS. Även ABC-trycket finns i fler storlekar nu. Kul att kombinera dessa två i olika storlekar.

Tiden springer iväg och det är snart dags för halloween, om ni nu firar det. Här hemma gör vi det absolut för vi tar varje chans att kalasa, och särskilt under denna mörka årstid gillar vi sådant som lyser upp vår tillvaro lite extra. Förra året erbjöd jag nedladdning av en mall för att fästa på godispåsar, den går givetvis fortfarande att ladda ner, läs mer här. Det kommer en till i år som jag länkar till i nästa veckas nyhetsbrev (och givetvis skriver om här) men för er som inte vill ha "besväret" med att göra något eget erbjuder jag nu etiketter som kan användas för att fästa på en godispåse, försluta ett kuvert eller dekorera med, det är bara fantasin som sätter gränser. Finns i två storlekar och fyra härliga färger.

Igår blev mitt kontor (äntligen) färdigt så nu har det lister och allt! Jag kan knappt bärga mig tills jag får flytta in och jag kommer ha en del att göra framöver med att få riktig ordning, något jag verkligen saknat för att få riktigt struktur i tillvaron. I helgen blir det ihopmontering av möbler från det stora möbelvaruhuset och så småningom inflyttning, bildbevis under resans gång kommer:-)

Jag önskar er alla en riktigt härlig helg!

4 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Snyggt, snyggt som alltid! Kanske får ett siffrorna en plats bredvid ABC hos oss så småningom. Ribba har varit slutsåld på IKEA i några veckor nu.

Trevlig helg!

Anette sa...

Åh så söt spindeln är, gillar den gröna och svarta kombinationen!

Personlig design sa...

Hej. Håller själv på att starta ett eget företag för just personlig design och blev tipsad av Anna-karin Lönnstad om att kolla in din sida. Du har jättefina saker och framförallt är det inspirerande att du har lyckats så bra att du kan ägna all din tid till det efter endast 1 år! Grattis! Om du vill kolla in mina saker så hittar du det på http://designpersonlig.wordpress.com/
Lycka till.
Mariann

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu