torsdag 15 oktober 2009

Marknadsplaner och färgglad trapphall (signerat Maria)

Nu har jag slutat mitt gamla jobb en månad tidigare och istället tagit mig an ett tvåmånadersprojekt på Världskulturmuseet. Det skall bli så kul och spännande att ta del av en helt ny arbetsmiljö.

Idag jobbar jag hemifrån och sedan en stund tillbaka läser jag och funderar över bästa upplägget på en marknadsplan - känns det bekant?

Hur som helst, utan någon som helst koppling till ovan text tänkte jag jag visa er två foton från vår trapphall på övervåningen som nu mera förgylls av två fina petrified-tryck .

Det första "familjetrycket" kombineras med Annies gamla teckning föreställandes en giraff - det ser väl vem som helst? - tillsammans med de fina gipsbokstäverna: LYCKA. Jag köpte det ordet för bara 139:- kronor i en liten inredningsbutik INSDE Home. Det fanns en massa varianter och det bästa är att de är så lätta att jag tror att du enkelt - med rätt sorts lim - även kan fästa dem på väggen.

Och på kortet ovanför får du dig en titt på den lilla hörnan under vindstrappen där det fina "Keep Calm-trycket" hänger. Där samsas det om utrymmet med min fina sammetstax från Hemtex - som Olle för övrigt dagligen drar ner och rider på, helt överlycklig - och ett gäng kuddar. Den med blomman som ligger främst blev jag blixtförälskad i första gången jag besökte Sally Bazar strax innan jul förra året.

Men nu är det dags att kasta sig över marknadsplanen igen och önska alla en härlig men kylig dag!

Sköt om dig//Maria

2 kommentarer:

A home far away sa...

Ahhh så fint, Keep Calm skulle jag behöva ha synligt omkring mig, fniss


Ha en fin torsdag!
Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog