lördag 27 februari 2010

Färgglädje i vårt kök. Min ♥ till Rice (signerat Petra)

Färgglatt i vårt kök

Detalj från vårt kök i vårskrud. Det må vara vintrigt och just nu rätt så eländigt och slaskigt ute men här inne blir jag glad av alla härliga färger så som de senaste inköpen från Rice. Jag har köpt mina muggar, skålar och burkar på Nordik i några omgångar, men Bagaren & Kocken, Inreda, Broarne och en för mig ny webbshop vid namn Fröken Fräken (mycket fina saker till lite bättre priser) har även de ett stort sortiment. Rice finns även på Facebook, bli ett fan där för att få härlig färginspiration:-)

Gillar verkligen det mesta från Rice men har just nu stoooort ha-begär på termosarna, knappnålarna, skålsetet och lunchboxen (se den här hemma hos Therese), hur fina är inte dem?


Nu hämtar maken Noah som har lekt hos en kompis, lillan tar en paus i trotset (eller kanske mer ger oss en paus;-) och sover middag och Linnéa tittar på sin favoritfilm Förtrollad medan jag passar på att smyga till mig lite datortid. Ikväll är det dags för sista delfinalen i Melodifestivalen och idag tror jag vi hejar på Pernilla (ingen superstark låg men gillar henne skarpt) och Peter Jöback, men av den lilla lyssningen jag gjort av några av låtarna så verkar även Anna Bergendahl (vilken röst hon har, jag ryser fortfarande när jag tänker på denna) och Lovestoned lite lovande. Vem hejar ni på?

10 kommentarer:

Tipsy Tessie sa...

ja, ja, jaaaaaaa, vi älskar ju Rice. Det är min största last varje månad vid löning :)
Inhandlade en gul Rice skål/fruktkorg, lite skärbräder i läckra färger och roooooosa brödkorg på Nordic idag. Tittade in till söta Linda på Sally Bazar oxså. Fastnade och pratade med henne en hel timma. Köpte den underbara elefant pekboken och lite annat smått och gott. Sedan beställde jag en skötväska av henne sydd i vaxtyg från Mexiko. Roooooosa naturligtvis med röda sömmar och handtag. Den var så himla snygg så jag var bara tvungen. Nu får jag vänta en hel månad innan jag kan njuta av den bara :)
Stog och tittade på den roooosa termosen på Nordic idag. Måste bara ha den till sommaren.
Ikväll blir det melodifestivalen för oss oxså, och jag ska göra färdigt Linneas mössa så jag kan börja på lite andra spännande projekt. Köpte ju nytt garn hos moster idag oxså, och ergonomiska virknålar (sådan som du har).
Ha en skön helg
Kramar

Pernilla ~Pillan~ sa...

Håller med dig om att det är underbart med dessa färger!märks att det varit grått ute länge...

Milla sa...

Härliga färger. Här har inte avlyssnats låtarna ännu men kvällen får avgöra om det finns några favoriter.Kram

All is pretty sa...

Härligt vårsprakande kök! Har inte helt fallit för Rice-grejerna innan (eller rättare sagt aldrig kommit till skott och köpt något) men tror jag ska investera i några fina plastglas, de blir perfekta för sommarens saftkalas! :)

Mathilde sa...

Åh det är sååååå fint! Rice är helt underbart. Med egen lägenhet snart står det HÖGT upp på önskelistan!
Kram på dig

Fröken Kvadrat sa...

Jättefint!

Det nästan spritter i tårna av alla härliga färger. Tror nog att jag måste ha en sådan där bricka jag med, hur fin som helst.

Erica sa...

underbara färger! härligt med lite vår inne!!

Min plats i solen sa...

Vilken underbar bild! Man blir så glad av alla härliga färger. :) Kram Lotta

Sofia sa...

Gud vilken härlig färgklick! Vem som helst får ju vårkänslor av att titta på bilden!

online pharmacy sa...

Jag gillade verkligen detta inlägg, speciellt exemplen i det här inlägget del som producerade det verkligen lätt för mig att se vad du pratade om utan att ens behöva lämna posten. Tack