onsdag 10 mars 2010

Pysselfrukost hos Sally Bazar (signerat Petra)

I fredags var det så dags för ännu en pysselfrukost hos sötaste Linda på Sally Bazar. Jag hade uppenbarligen glömt att sätta på hjärnan denna morgon (hmmm, inte helt ovanligt) för inte nog med att jag glömde lite saker till Ozzy som han och Therese lämnat efter sig när de besökte oss häromsistens, dessutom glömde jag min kamera... hur det nu är möjligt. Som tur är tog de andra tjejerna lite foton och jag har lånat ett utav Linda på mig och Therese där vi sitter och blir helt upphetsade över ett mönster i en tidning:-) Med på träffen var också en annan Petra, stick- och virkvirtuos, Maria, som dagen till ära svängt ihop ett underbart gott bröd så där på morgonkvisten (gör inte alla det;-) och målar de allra finaste tavlorna (ligger högt på min önskelista), och Kjerstin som säljer härliga produkter från Toscana. Mitt pyssel denna gången blev att få hjälp av bästa Therese att virka ihop undersidan av min kudde, det blev jättebra och det är absolut så jag kommer göra i fortsättningen när jag ska fästa ihop mina virkade kuddar, för jag hoppas det blir många framöver. Jag och Therese hade bestämt att vi skulle ta oss en sväng till Bagaren och Kocken efteråt och det var så härligt att få ta sig en liten promenad i det ljuvliga vädret för att besöka denna butik som jag åker förbi så ofta men aldrig besökt. Tur är väl förresten det för aj, aj vad farlig den var, hur mycket underbart som helst! Jag hejade ivrigt på Therese i hennes Rice-inköp (se här på hennes blogg, man blir helt lycklig av alla färger) men själv höll jag mig relativt lugn och kom hem med lite Kusmithé och Rice-nålarna, inte illa! Vi hann också med en sväng till hennes moster som har 2knit på Olskrokstorget och drömde oss bort i diverse stick- och virkprojekt en stund. En riktigt härlig dag fylld av inspiration från morgon till kväll, en lisa för själen och jag längtar redan till nästa gång. Linda nämnde att det kanske kan bli en kvällsträff framöver och det vore roligt för då kanske fler har möjlighet att komma och man har inte så bråttom iväg till något.


Själv blev jag sugen på att bjuda in till pysselträff hemma i vårt pysselrum någon kväll eller kanske en söndagsförmiddag där Therese lär ut hur hon virkar de helt ljuuuuuuvliga mössorna som hon gjort till mina tjejer, visst hade det varit mysigt?

Linnéa & Elin...

Linnéa poserar i sin nya mössa...

5 kommentarer:

Augusti_73 sa...

Sötnosar!

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vilka underbara mössor. Kan man beställa sådana av Therese? Vet du prislapp? Och vilket underbart mönster på sidan. Det vill jag ah som presentpapper - och servetter. Något att tänka på när det gäller Lindas tanke om nya idéer.....

Kram och ha en bra dag!

Susi Rydahl Sørensen sa...

Sikke nogen flotte huer på dine dejlige piger...
Gid jeg kunne hækle.
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, hoppas det blir en kvällsträff!

Tipsy Tessie sa...

Visst kan du beställa mössorna från mig Maria :) Skicka mig ett mail bara så löser vi det efter önskemål.
tipsytessie@telia.com