torsdag 11 mars 2010

Fortsättning på ämnet tapetprover (signerat Petra)


Som ni har läst i mina tidigare inlägg i ämnet (här och här) så är jag något besatt av fina tapeter och då särskilt tapeter från Pip-kollektionen! Nu har det kommit ytterligare en aktör som har förstått hur många vi är som gillar tapeter till våra diverse pysselprojekt. Favoritsaker erbjuder bland annat Pip-kollektionen i provbitar om ca. 50x50 cm för 50 kr/st. Som incitament att handla just där drar de av kostnaden för tapetprovet om man senare beställer hela rullar, smart! Som hos Inreda erbjuder även Favoritsaker gratis småprover även om de är något större hos Inreda. Ovanstående prover blev för svåra för mig att motstå och är förhoppningsvis redan på väg hem till mig:-)

En annan idé som jag fick från dagens Inreda-nyhetsbrev är att använda fina pappersark till pysslet. Dessa ljuvliga som jag precis klickat hem är i storleken 50 x 69 och kommer från en favorit, norska Blafre. Papprena (har det rosa sedan innan) är i rejält tjock och härlig kvalitet, faktiskt nästan lite för kraftigt märkte jag när jag skulle slå in klappar till Elin i julas... men som grund till olika pysselprojekt funkar de alldeles utmärkt. Inreda har även fina från Hanna Werning, bland annat detta som jag bloggat om tidigare på ämnet lika-som-bär.


Bland Blafres nyheter finns detta ljuvliga papper med elefanter, stor vill-ha-faktor och även den söta bambin i grönt, nu saknar jag bara turkost så hade färgskalan varit komplett:-) På gång hos dessa superkreativa människor är tyg och sängkläder, det ser jag verkligen fram emot!

4 kommentarer:

pippivogel sa...

hade gärna haft Blafres motiv på tapeter. Finns det????


Jättemysig blogg
Klara

Monica sa...

Kortene med bilde av Ida kom i posten i dag. Tusen takk - de ble fantastisk flotte!!

Så fin blogg du har.
Har en liten ting til deg på min blogg - check it out:)
http://monicasoppskrifter.blogspot.com/

Jennica..... sa...

Hej och tack för tips om tapetprover! Jag har sett det tidigare någonstans men det var ditt inlägg som fick mig att ta tag i det! Ska bli jätte-spännande att se när de kommer! :)

Ska faktiskt till färghandeln nästa vecka och kolla tapet till en fondvägg här hemma, så jag tänkte faktiskt fråga om de har småbitar som de ändå tänker slänga. Fråga kan man ju alltid! :)

Ha en skön helg!

Lina ♥ C´est la vie sa...

PiP tapeter är underbara! Jag får snart in deras keramikkollektion och väskor mm :)

Kram Lina