lördag 13 mars 2010

Vill ha!!!! (signerat Petra)

Tack vare Pink Friday fick jag nys om dessa ljuvliga tunikor, vill-ha-faktorn är mycket stor. Ser mig själv förhoppningsvis lite solbränd i den gröna i sommar. Nu funderar jag bara på vad jag ska sälja för att kunna finansiera detta... Tunikorna finns här.

Hoppas ni får en härlig fredag! Nu är det dags för skridskoskola för Linnéa innan det är dags för middag hemma hos svärmor och svärfar och senare dagens höjdpunkt finalen i melodifestivalen. Heja Anna säger jag!

5 kommentarer:

Sofie sa...

Jeg har gennem længere tid fulgt din blog her og har dig også på min blog liste. Og nu har jeg længe kigget på nogle af de plakater du havde man kunne købe, men kan ikke længere finde linket her på din blog til shoppen. Har du den ikke længere?
Hilsen Sofie fra Danmark

♥Johanna♥ sa...

Helt underbara!
Finns dom att få tag på i sverige tro?

//Johanna

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Sofie,

Shopen är tillfälligt stängd för vårrensning under de kommande två veckorna. Adressen är http://www.petrifiedinpink.se/ och där kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev där du får information från shopen. Välkommen tillbaka inom kort!

Johanna - visst är de underbara! Har tyvärr inte hittat någon svensk återförsäljare men återkommer givetvis i ärendet om det förändrar sig:-)

MayaLee sa...

Hittade dom där kläderna förra året och är också väldigt sugen på att köpa! http://mayalee-dreams.blogspot.com/2009/06/heart-in-every-piece.html

Såg att du bloggat om Pip-tapeterna, jag har klätt in min dotters garderob och en massa andra saker med tapeter från Pip: http://mayalee-dreams.blogspot.com/2010/03/3.html

Vilken härlig blogg, kommer garanterat tillbaka! :-)

Mikaela sa...

Jag döööör så fina. Vill ha!!!!!