torsdag 8 april 2010

Smygtitt på bröllopskollektionen (signerat Petra)

Nu börjar mailen om när shoppen öppnar igen komma mer frekvent, det är härligt att mina produkter är uppskattade och att flera är nyfikna på när det är dags. I ärlighetens namn så har arbetet med shoppen tagit mycket längre tid än jag tänkt från början, främst på grund av att inspirationen är på topp och jag är inne i en riktigt härlig kreativ fas som jag har svårt att släppa:-) Det är även många moment inblandat när en ny produkt kommer till, själva skapandet är självklart en stor och tidskrävande del men därtill kommer även provtryck, hitta kuvert som matchar, fundera över prissättning etc. etc.

För er som eventuellt misströstar;-) vill jag därför visa er lite vad jag pysslat med under stängningen och jag börjar med petrified in pinks allra första bröllopskollektion. Nedan har jag ställt samman de inbjudningskort som ingår i kollektionen och som ni ser så är detta inget för färgrädda! Färgerna är inte helt spikade ännu, jag får nya idéer varje dag som jag testar.


Till bröllop så vill man såklart (i alla fall jag:-) att det mesta ska matcha så därför består varje kollektion av flera delar, visar ett exempel här nedan.Jag hoppas ni gillade denna smygtitt, kanske kommer det några fler framöver, för jag har även gjort flera tryck och andra inbjudningskort.

Nä, nu får jag skynda mig att jobba vidare för att jag snart ska kunna öppna.

Hoppas ni får en härlig dag!

14 kommentarer:

Josefine sa...

Ååå så fint! Du är så duktig! Synd att jag redan är gift ;)

Kram Josefine

sally bazar sa...

Petra!Nu har du allt fått till det! Va du är duktig!!!!!
Ser fram emot ikväll! Kram Kram

Designing good life - Sarah sa...

Kul att vara inne i ett inspirationsflöde! Fina saker.

♥Johanna♥ sa...

Du e så duktig och du gör så fina mönster och allt. Jag bara väntar på att shopen ska öppna. Är lite sugen på att beställa. Det jag beställt innan börjar ta slut och nytt behöver fyllas på.

Kram

Anonym sa...

Åh så roligt att se! Och vilket snyggt bröllopspar! ;o)

Kram från lillasyster

♥ Filippa ♥ sa...

Hejsan! Jag har en blogg som heter Filippa-Fosia. Du har en jättefin blogg!! Du har fått en Award av mig du hittar den på min blogg!!!
Om du inte vet vad det är för nånting så ser du det på mitt inlägg♥♥♥
Kramizzar//Filippa♥♥

Tallbacken sa...

Oj vilka fina saker du skapar, önskar att jag hade ens en liten bit av din kreativitet! Säger som Josefine: synd att man redan är gift....

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag säger som några innan: Synd att jag redan är gift. När vi gifte oss fanns inget så fint på marknaden.

Men jag tänker behålla den maken jag har så jag får beställa annat istället. Kram!

Hege sa...

Hei!

Jeg skal gifte meg og har lyst kjøpe invitasjoner som du har laget, synes du lager flotte kort!! Er det mulig å kjøpe dem et annet sted, ettersom shoppen ikke er åpnet igjen ennå?

Hilsen Hege

tinajo sa...

Så snyggt - du är en riktig talang! Blir glad av dina saker. :-)

AnnikaS sa...

Åh vad roligt att få se, det är helt otroligt fint!
kram Annika

Anonym sa...

Loooovvveee! Petra, de är underbara! :)

Anonym sa...

Hej! Jag hade tänkt att beställa en doppresent i din shop och undrar om du har någon aning om när du tänker öppna för det börjar blir lite tight om tid nu. Vore tacksam om du kan svara i min blogg. MVH Ann-sofie

annsofie83.blogg.se

* M E T T E * sa...

SKITsnyggt Petra!